Werkplaats algemeen


In onze gespecialiseerde werkplaats, toegesneden op Amerikaanse voertuigen, hebben we alle gereedschappen en vooral de know-how om ook de meest moderne voertuigen te onderhouden; USA- maar ook EU- voertuigen..!!

Ford is onze specialiteit, zowel Amerikaans als Europees. Voor alle Ford modellen kunnen we Software Updates uitvoeren, Service Bulletins oproepen, Recalls uitvoeren, etc. Originele Ford onderdelen (USA/EU) kunnen we heel snel en tegen de laagste prijs leveren..!

Bijna al onze voertuigen zijn voorzien van LPG/VSI installaties. Wij bouwen deze installaties zelf in en daarom kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. We zijn RDW gecertificeerd en hebben zelf een LPG keurmeester in dienst.

Als dealer van vele LPG merken hebben we de meeste onderdelen op voorraad (ook van oudere systemen).

Bel of mail gerust voor al uw vragen. We zijn u graag van dienst!


We onderhouden alle Amerikaanse merken en types (ook Klassiekers)en beschikken over alle service apparatuur en speciaal gereedschap. Onze monteurs zijn gespecialiseerd opgeleid met een kennisniveau die er voor zorgt dat uw auto probleemloos van servicebeurt naar servicebeurt rijdt, zonder verrassingen.
Tevens doen we Revisies, Carrosserie Reparaties en Schade Herstel.
Reparaties worden vooraf altijd vooraf met u afgestemd!

ACS-Liessel is een no-nonsense bedrijf, transparant en to-the-point!

LPG inbouw

Onderbouw tank, 102L

Omdat bijna al onze Amerikaanse auto's op LPG rijden, bouwen we deze installaties zelf in. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en  zijn daarom een RDW erkend LPG inbouwbedrijf.
Daarom kunnen wij én de kwaliteit van de inbouw garanderen én u hoeft niet heen en weer te rijden voor service en onderhoud: één aanspreekpunt.

Zorgeloos op voordelige, groene brandstof rijden!