Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/acs-liessel.nl/httpdocs/includes/db_connect.inc.php on line 2 ACS Liessel – Referenties

Nico en Marianne

We zijn ontzettend blij met onze (bijna) nieuwe Ford focus cmax. Nadat onze vorige Ford aan vervanging toe was kwamen we de advertentie tegen op de site van ACS.
Helaas ontbrak er een trekhaak en een cruise control. Geen probleem. Roel adviseerde ons om deze professioneel te laten monteren. We werden op de hoogte gehouden van de planning en binnen een paar dagen was de auto klaar. De contacten verliepen erg prettig.

Wij waarderen de persoonlijke aandacht en kunnen ACS van harte aanbevelen.

Wij gaan hopelijk weer een hele tijd met deze auto rijden, maar bij vervanging geven we Roel met een plezier een zoekopdracht.

Hartelijke groeten,
Nico en Marianne

Eindhoven

Ronald den Ouden

Ik was enige tijd aan het zoeken naar een Ford Focus diesel in een luxe uitvoering van een jaar of 2 oud met niet te veel kilometers op de teller. Totdat ik voor dit bedrag op internet deze auto bij ACS op de site zag staan van nog geen jaar oud en nog geen 30.000 kilometer op de teller.  
Ik ben erg tevreden over de auto en met name over de wijze waarop Roel me geholpen heeft. Er was vanaf het begin een vertrouwensband die hij zeker waar heeft gemaakt. 

Ronald den Ouden
Breda
 

Mayckel en Birgit

Meer dan we hadden kunnen wensen

Mayckel de Rozario‎Acs Liessel 15 augustus om 18:14 · . Begin dit jaar een mustang gekocht bij ACS. Kleur en interieur waren echter niet onze smaak. Na onderhandelingen waarover wij zeer tevreden waren hebben we een deal gesloten. Auto werd gespoten in onze kleur naar keuze en er kwam leren bekleding in. Stoel bleek defect te zijn en is zonder kosten gerepareerd. De hele auto heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wat vooral is blijven hangen is de vriendelijkheid en service van Roel en de mannen van de werkplaats. Echt een aanrader als je van amerikaanse auto's houd. Roel super bedankt dat je onze droom hebt waar kunnen maken. De auto is veel meer dan we hadden kunnen wensen. Wat een service!! Groeten Mayckel en Birgit de Rozario

Erwin en Monique

Er is echt met ons meegedacht...

Op zoek naar een Ford F150 zijn wij ook bij ACS in Liessel gaan kijken. De professionele uitstraling van het bedrijf/werkplaats en de vriendelijke ontvangst heeft ons doen besluiten om hier onze auto te kopen. Roel heeft ons doeltreffend en zonder haast begeleid naar de aankoop van de, voor ons, juiste auto. Zo hebben we ook proefgereden in een Dodge Ram, om zeker te weten dat we toch echt het liefst een F150 wilde hebben. Er is echt met ons meegedacht om tot een goede 'deal' te komen (ook financieel), waardoor we van de verschillende F150's die bij ACS te koop staan, ook die hebben gekregen die we graag wilde en het beste bij ons past. 
 
Roel nogmaals bedankt! 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Erwin en Monique
Theehuis De Groene Kamer, Gemonde
 

Hector Gilze

uw transparantie in de manier van zaken doen, heeft ons erg aangesproken.

In april 2011, hebben wij (Hector Technische Installaties) ACS-Liessel gecontacteerd voor informatie in verband met een eventuele aankoop van een Dodge Ram Laramie 1500 voor ons bedrijf.

Roels reactie was snel ontvangen en de uitnodiging om rond de tafel te zitten was snel geplaatst. Al rond de tafel, onderhandelingen verliepen zoals wij ons voorgesteld hebben.
Roel, uw transparantie in de manier van zaken doen, heeft ons erg aangesproken. De extra informatie in verband met  do’s & don'ts plus de overzichtelijke kosten heeft ons aangezet om onze aankoop aan jou en jouw team toe te vertrouwen. Natuurlijk, uw nazorg voor onze nieuwe aangeschafte Dodge is ook een onderdeel van onze beslissing geweest.

Hopelijk blijft onze relatie klant - bedrijf nog lang stand houden.

Met vriendelijke groet,

Paul Hector
Hector Technische Installaties

Peeters Grondboringen

ACS heeft de auto uit de USA hier naar toe gehaald

Wij, als zelfstandig ondernemer, hebben onlangs een nieuwe Ford Raptor gekocht bij ACS-Liessel.
ACS heeft de auto uit USA hier naar toe gehaald en er voor gezorgd dat hij ingevoerd en gekeurd werd.
Vervolgens heeft ACS-Liessel een goede LPG installatie ingebouwd.
Ze hebben de auto netjes aan ons afgeleverd en wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken.

Ja, echt een mooie auto!!

ACS bedankt!

Peeters Grondboringen

Johan van Rijswijk

De goede service van Roel van Schelven

Wij hebben elkaar ontmoet bij de camper show in Houten.
Ik verteldedat mijn camper, Chrysler Europa, te koop was. Vervolgens een afspraak gemaakt om de camper naar Rosmalen te brengen. Daar vond de eerste Amerikaanse autoveiling plaats.
Daarna naar ACS-Liessel gebracht en ik kreeg al heel snel een telefoontje dat de  camper is verkocht.
Daarna is alles heel goed en snel af gehandeld, onder andere geld en papieren.
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Groetjes,

Johan van Rijswijk

Van Rijswijck

We kunnen hem aan iedereen adviseren.

Wij waren op zoek naar een nieuwe Dodge Ram voor ons agrarisch bedrijf. Vooral voor de 3500 kg aanhangwagen. Omdat wij toch al langer een oogje hadden op de nieuwe Dodge Ram, hadden we op internet al heel wat bestudeerd. Toen we een aantal offertes hadden aangevraagd bleek die van ACS-Liessel meteen interessant en serieus.
Na een keer aan tafel te hebben gezeten en we het bedrijf gezien hadden, werd ons snel duidelijk dat we het niet verder moesten gaan zoeken.
De koop was toen snel gedaan. Ook de aflevering ging goed en volgens afspraak.
Nu nog de service erna, maar daar twijfelen we niet aan.
We kunnen hem aan iedereen adviseren.

ACS-Liessel: helemaal goed!!!

Mts. van Rijswijck

Joost Loeffen

de imposante Fleetwood Tioga...

Na een speurtocht op internet voor een grote camper en helaas een zeer mager aanbod zag ik toevallig in het voorjaar van 2010 de imposante Fleetwood Tioga op de snelweg rijden. Gelukkig met groot de naam van ACS-Liessel erop zodat het achterhalen en informeren naar de huurmogelijkheden een stuk eenvoudiger werd. Erg prettig als dan ook blijkt dat Roel erg plezierig is in het overleg. We waren het dus snel eens en op die manier was een goede basis gelegd voor een lang weekend met de vriendengroep. De camper moest slechts nog even worden voorzien van een LPG-installatie en door de RDW worden goedgekeurd zodat uiteindelijk een gloednieuwe camper beschikbaar was voor ons als eerste huurders. De ervaringen waren zo goed dat we dit jaar voor de herhaling gaan. Zowel de camper als het bedrijf ACS-Liessel zijn dus een aanrader.

Joost Loeffen

Thunderbird van Ozzy

Thunderbird van Ozzy

Het was even zoeken, maar ik heb 'm gevonden: de juiste garage voor het onderhoud van mijn Ford Thunderbird. Amerikaanse auto's zijn nu eenmaal een vak apart waarvoor je kennis van zaken dient te hebben, en dat hebben ze bij ACS.
Bij lastige problemen blijft Roel zoeken naar een oplossing of hij fabriceert zelf een onderdeel zodat het euvel wordt verholpen. Kortom: know how, service en prettig persoonlijk contact!

Fietstocht voor Stichting Alpe d’HuZes.

Fietstocht voor Stichting Alpe d’HuZes.
Op 4 juni 2011 zijn wij vertrokken met een fietsteam van 4 personen en een begeleidingsteam van 4 personen van Huissen naar Bourg d’Oissains, de Alpe d’Huez in Frankrijk. 1140 KM wordt in 5 dagen afgelegd waarna op de 6e dag de berg beklommen wordt voor het evenement van Stichting Alpe d’HuZes.
Een onvergetelijke ervaring voor alle leden van ons team en mede mogelijk gemaakt door ICS Liessel door te zorgen dat de geweldige camper die wij hadden gehuurd van alle gemakken was voorzien.

De camper zorgde s’avonds voor een stabiele rustplaats waar wij alles bij ons hadden waardoor wij niet afhankelijk werden van een campingplaats. Wij wisten niet precies hoeveel kilometer wij per dag zouden fietsen en wij als wielrenners wilden daar ook niet op vastgezet worden. De camper was daardoor een ideale oplossing. In de ochtend werden de pannenkoeken gebakken die een goede basis voor de dag moesten leggen. Ook dit kon prima in de aanwezige keuken!

Ook de bergtocht zelf heeft deze monsterwagen soepeltjes volbracht.

De terugreis is door de renners als ontspannen en relaxed ervaren ondanks dat er op de terugreis nog 2 extra personen opstapten waardoor met 10 personen gereisd werd. Ook dit leverde geen enkel probleem op voor de luxe en ruimte in de camper.

Mochten wij in de toekomst nogmaals een dergelijke tocht willen ondernemen, zullen wij ons zeker melden bij Roel.

Joop Janssen


B. Horrik / Alpha Banking

 Op zoek naar een Dodge RAM 1500 Crewcab wilde ik in de buurt blijven, terwijl er in het land genoeg te koop is.
Aangezien ACS Inbouw in Liessel dergelijke auto's levert, op kennismakingsbezoek geweest, wat erg prettig was!
Men levert daar al meer dan 10 jaar Amerikaanse auto's en Roel weet precies wat ik wil hebben.


Zo'n 19 jaar geleden reed ik een aantal jaren rond in een achterwiel aangedreven Dodge D100, de voorouder van de huidige Dodge Ram 1500.
Na de Dodge reed ik een aantal jaren in een aangepaste Jeep Cherokee 4.0 High Output.
In het weekend terreinrijden met vrienden, waaronder een Dodge W-150, een Jeep CJ7 en een Jeep Cherokee van mijn neef Maurice, was geweldig, wat ik de afgelopen jaren erg gemist heb.
De W-150 is inmiddels een Ramcharger, de CJ7 is er nog en de Jeep Cherokee heeft inmiddels na vele anderen, plaats gemaakt voor een Wrangler Rubicon.
Telkens wilde ik ook zoiets, maar ben uiteindelijk gestopt bij een Volvo XC90.

De voorgeschiedenis verteld te hebben, toch maar een proefrit gemaakt met een aanwezige Dodge RAM 1500. Mijn rationele overweging is toen weer samengekomen met mijn voorliefde voor Dodge.
Deze truck combineert beide werelden, het machtig rijden met een 1,5tons RAMtruck en de 4x4 aandrijving voor in het terrein.

Aan luxe geen tekort, het meeste wat in de auto zit, is bij sommige Europese merken in een SUV zelfs niet eens leverbaar.
Ik rijd gemiddeld 60.000 km per jaar, en de hoge zit maakt het mogelijk om op veel situaties in het verkeer, vroegtijdig te anticiperen.
De ruimte in de crewcab is dusdanig groot, dat de collega's van 2 meter, gemakkelijk achter elkaar kunnen zitten, zonder met de knieën in de rugleuning van de voorstoel te zitten.
Mede de nieuwe ontwikkelingen bij de HEMI 5.7 liter op het gebied van milieu, deze in combinatie met LPG, is het ook nog eens een MVO verantwoorde aankoop.
Wat wordt dan nog de reden om er géén te kopen......ik weet het niet....een echte aanrader voor iedereen die zich nooit de vraag wil stellen, of die met slecht weer naar een opdracht gaat, maar alleen even belt, dat men wat later is.
Daarnaast is de investering in de truck, als bedrijfsmiddel, belastingtechnisch ook nog eens gunstig en de lage dollarkoers helpt daar ook nog eens bij.

Alle overwegingen en het gevoel bij de truck hebben mij tot de aankoop doen besluiten.
Het geluk dat de garage maar 300 meter van mijn huis is, wordt het ook nog eens zeer praktisch voor onderhoud.
Redenen genoeg dus. De truck nieuw besteld en na 1,5 week was deze binnen, in een volwaardige Europese uitvoering.
Zelfs het complete besturingssysteem en navigatie is Nederlands.

Sinds een week rijd ik er nu mee rond, inmiddels 1600 km op de teller en ik word in mijn enthousiasme over de auto gesteund door Roel.
Binnenkort bouwt men bij ACS ook de LPG in en wordt de RAM verder voorzien van mijn verlanglijstje.

Ik mag gerust zeggen, dat ik, na 19 jaar,  erg blij ben dat ik weer in een Dodge rijd.
Tot dusver een heel goed contact en goede service bij ACS Sales&Service in Liessel!!